Mode 

Dames kapsalon Utrecht

Een nieuwe kapper in de zoveel tijd is goed en als je nu wilt switchen van kapsalon heb je geluk. Sabina Biqua heeft veel ervaring in het knippen vrouwen. Ze is de dames kapsalon Utrecht gestart uit de pure passie voor het knippen van haar. Ze heeft tijdens haar opleiding vele technieken geleerd en ze heeft door middel van cursussen haar kennis nog verder verbreed. Ze werkte eerst bij een ander bedrijf en heeft nu gekozen om voor haarzelf te gaan beginnen. 

Een goede website vol met informatie

dames kapsalon Utrecht

Op de website van Sabina Biqua kan je goed zien wat er allemaal mogelijk is in haar salon. je kan gelijk een afspraak maken op haar website op een tijd die jouw uitkomt. Verder kan je zien hoe de salon eruit ziet en wat voor spullen ze gebruikt voor je haar. Daarnaast kan je op de website zien wanneer de salon open is en wanneer je zonder afspraak binnen kan komen. Ook kun je kennismaken met de mensen in de salon. Je kan hun achtergrond lezen en een foto zien. 

Social Media

Als je wilt weten wat voor werk ze neerzet kan je dit vinden op de instagram pagina van het bedrijf. Hier zetten ze allerlei kapsels op die ze hebben verzorgd. Je kan hier inspiratie opdoen. 

Related posts