De accessoires voor jouw bruiloft [tips voor de man]

Heb je een aanstaande bruiloft van jezelf, een vriend of familie? Dan hebben we een aantal geweldige tips paraat staan voor je. Waar bij een bruiloft vrijwel altijd aan de vrouw wordt gedacht daar denken wij eens aan de man. Want ook als bruidegom wil je er geweldig uitzien op die ene mooie dag. Of het nu gaat om jezelf of voor jouw beste vriend, je kan deze tips gebruiken om een aantal accessoires paraat te hebben. Tijd om te shoppen mannen!

Een pak op maat

Ja, dit is toch wel een van de meest cruciale dingen die niet mogen ontbreken op een bruiloft. Überhaupt een pak natuurlijk mag niet ontbreken. Helaas zien wij nog steeds veel mannen op een bruiloft verschijnen met enkel een overhemd. Mannen, it’s time to step it up! Met een pak op maat val jij zeker in de smaak. Het valt direct op doordat vaak de broek zeer subtiel strak is. Dat staat stukken beter dan die te grote pakken.

Bijpassende schoenen

Wil je matchende schoenen scoren? Er zijn een aantal merken die niet mogen ontbreken onder jouw pak. Denk bijvoorbeeld aan Magnanni, Floris van Bommel, Tommy Hilfiger en Armani. Bij een zwart pak staan vaak zwarte schoenen in dienst van het pak. Maar bij een bruiloft is het aan te raden om bijvoorbeeld bruine schoenen te scoren. Maar, we zien ook een opvallende trend waarbij witte sneakers niet misstaan. Waar kies jij voor? Klassiek of trendy?

Machette knopen

De machette knopen worden vaak vergeten. Als bruidegom moet je wel echt machette knopen aanschaffen. Kies een mooi paar uit dat het beste bij jou past. Wel moet je er rekening mee houden dat deze knopen flink aan de prijs zijn.

Hoe ga jij shinen?

Welke accessoires zijn wij volgens jou vergeten? Laat het weten en geef jouw advies. Misschien ben jij altijd wel het middelpunt van een bruiloft. Dan ontvangen we graag al jouw tips.