Algemeen 

De geweldige gezondheidsvoordelen van paardenmelk

Laten we eerlijk zijn, weinigen van ons hebben er serieus nooit aan gedacht om paardenmelk te krijgen in plaats van koeienmelk als we onze kop koffie drinken. Paardenmelk wordt aangekondigd als het nieuwe voedingsmiddel dat gezien mag worden naast de andere melkachtige stoffen en voedingssupplementen die we gewend zijn in de schappen van onze supermarkten. De gezondheidsvoordelen voor zowel huid- als lichaamsverzorging van paardenmelk resulteren in een toename van de gemiddelde consument die deze echt 100% wondermelk wil kopen.

Gezondheidsvoordelen van paardenmelk

Paardenmelk voor mensen is erg gezond en het heeft diverse voordelen. In populaire legendes of echte melkmedicijnen worden veel gezondheid schappen aan de paardenmelk toegeschreven. Daarom wordt paardenmelk aanbevolen voor mensen die lijden aan stress of vermoeidheid, maar ook voor mensen met problemen met de spijsvertering en darmtransit. Paardenmelk wordt tevens bevolen voor kinderen jonger dan vier jaar die aan slaapstoornissen lijden. Paardenmelk zou ook de meest effectieve antibiotische eigenschap hebben om darmontstekingen te helpen genezen. Door de antibacteriële eigenschappen heeft paardenmelk vooral ook gunstige effecten aften.

Weinig calorieën

In elke 100 gram melk produceert paard 44 calorieën minder dan koemelk met 64 calorieën. Hierdoor zijn mensen die vaak paardenmelk drinken niet snel vet. Bovendien draagt ​​het gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetten die ze bevatten bij aan het verminderen van slechte cholesterol in het lichaam, dus het is goed om het cholesterolgehalte onder controle te houden en de gezondheidsrisico’s van cholesterol te vermijden.

Schoonheidsbehandelingen

Net als geitenmelk is één van de gezondheidsvoordelen van paardenmelk de huidverzorging. De voordelen van een natuurlijke vocht inbrengende crème van paardenmelk kunnen de huid helpen regenereren en veroudering vertragen omdat het lactoferrine bevat. Niet alleen dat, paardenmelk wordt ook gebruikt om acne snel te behandelen en te verwijderen, omdat het antibacteriële componenten bevat. Sommige onderzoeken tonen ook aan dat paardenmelk kan helpen bij het genezen van sommige huidproblemen zoals eczeem, psoriasis of neurodermitis.

Related posts

Leave a Comment