De lekkerste friet hotspots in Rotterdam

Ben jij opzoek naar de lekkerste frietjes in Rotterdam met een prachtig uitzicht op de Maas? In dit artikel delen we de lekkerste friet hotspots in Rotterdam. Elke hotspot heeft weer hele andere soort recepten waar je ultiem van kunt genieten wanneer je een dagje Rotterdam bezoekt. Woon je in Rotterdam en wil je nieuwe hotspots ontdekken? Lees snel verder!

Bram Ladage

Bram Ladage is sinds 1967 een begrip in de stad. Elke Rotterdammer heeft weleens een patatje gegeten bij deze frietenbakker. Je kunt hier verse huisgemaakte friet verwachten. Terwijl je bestelt, kun je zien hoe de verse aardappelen geleverd en gesneden worden door de hakker. De eerstvolgende keer dat je in Rotterdam komt is een bezoek bij de Bram Ladage voor een lekker patatje oorlog zeker geen slecht idee.

De Frietboutique

In één van de leukste straten van Rotterdam, Witte de With, kun je genieten van een lekker portie friet bij De Frietboutique. Je kunt hier krokante en verse friet bestellen met de lekkerste sauzen. Ze staan onder andere bekend van de 1001 nacht-saus en de pikante mayo. Je kunt ze ook vinden op verschillende events en zelf inhuren. Na een middagje shoppen in de koopgoot is een bezoek aan De Frietboutique een mooie afsluiter.

Leon

In Rotterdam heb je op het station bij Rotterdam Centraal een heerlijk restaurant waar je gezonde friet kunt bestellen vlak voordat je naar huis gaat. Bij Leon kun je low carb friet bestellen. Dit is friet met maar liefst 30% minder vet en koolhydraten. Geniet van het mooie design in het restaurant en van een lekker portie friet waar je je later op de avond niet zo schuldig over hoeft te voelen.

Tante Nel

Houd je van een uitgebreid patatje met een nieuwe smaak? Bezoek Tante Nel in één van de gezelligste straten van Rotterdam, de Pannekoekstraat. Je kunt hier kiezen uit een patat stoofvlees met truffelmayonaise of een patatje met een huisgemaakte saus. Met het lekkere weer kun je op het terras genieten van een heerlijk patatje en het uitzicht.