Thai nekmassage SchiedamTips 

De Thai nekmassage: van Schiedam tot Groningen

Het is goed voor iedereen om zo nu en dan een massage te krijgen. Je spieren worden goed aangepakt en je kunt even helemaal tot rust komen. Echter zijn er veel verschillende soorten om uit te kiezen. De Thaise massage is bijvoorbeeld erg populair. Een Thai nekmassage kun je van Schiedam tot Groningen krijgen omdat deze bijzondere techniek helemaal overgewaaid is naar het westen.

De oorsprong van de Thaise massage

Thai nekmassage Schiedam

De Thaise massage kent een lange geschiedenis. Traditionele Thaise massage is een van ‘s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage. Deze combinatie wordt nog altijd toegepast om mensen te helpen ontspannen en pijn te verlichten. 

De techniek

Er zijn eigenlijk twee stromingen als het gaat om de Thaise massage. De ene methode is een stevige massage die soms als pijnlijk wordt ervaren. Dat is wel een erg effectieve methode als je lichaam goed vast zit. Daarnaast is er nog een zachtere techniek die meer ontspannend voelt. Dat is fijn als je niet direct klachten hebt maar wel even goed los wil komen.

Related posts