Feest 

De verschrikkingen van uitgaan

Lekker met je vrienden uitgaan is genieten. Samen naar de stad en op naar de dansvloer. Een avond vol genot en met veel gelach. Toch herkennen we allemaal onderstaande verschrikkingen zeker. Je komt de meest gekke dingen tegen in de stad en dit zijn toch wel echt de nadelen van uitgaan. Alvast een tip van de sluier…. de sanitaire voorzieningen die altijd geld kosten of super ranzig zijn. Niet echt een aanrader, gelukkig heb je een drankje op en is het allemaal niet zo erg. Zo zijn er nog veel meer verschrikkingen en we zetten ze hieronder op een rij.

De WC in de club

Ja dat is toch wel echt een nadeel van uitgaan: de wc. Of het kost geld of hij is super vies. Het is 1 van de twee en beide zijn nou niet echt positief. Echter heb je wel altijd leuke gesprekken bij het toilet en beleef je er van alles. Je hebt vast medelijden met de toilet juffrouw die al die onzin verhalen steeds maar moet aanhoren. Sanitair verhuur is ook mogelijk en soms staan hierdoor de toiletten buiten. Dit geeft een meer ruimtelijk gevoel, maar wel iets minder privacy natuurlijk. Voor de vrijbuiters onder ons is dit natuurlijk geen probleem.

Het entreegeld

Ja dat is er ook één: het entreegeld van de club. Om binnen te komen moet je vaak betalen en dit kan echt oplopen tot veel geld. Sommige clubs vragen wel 20 euro entreegeld en andere geven je een pasje waar je minimaal 30 euro op moet zetten. Het dwingt je om geld uit te geven en dat terwijl je net een goedkoop avondje gepland had. Wel een slimme business move van de club zelf natuurlijk, maar het zou fijn zijn als ze dit even afschaffen.

Related posts