BodyfitWellness 

Houten zwembaden

Is het altijd al je droom geweest om een houten zwembad te hebben? Houten zwembaden zijn mooi en interessant in prijs waardoor het voor elk budget kan. Bij Bodyfit Pools heb je keuze uit veel houten zwembaden. Er zijn veel standaard modellen waardoor er veel mogelijk is. Je kunt de baden volledig of half inbouwen of als opbouw zwembad laten installeren. Door middel van dikke geïmpregneerde balkon bouwen ze een hele sterke basis dat aan de binnenkant een stevige folie heeft. Er zijn veel opties mogelijk bij deze zwembaden. een houten zwembad heeft veel voordelen. Ze zijn geschikt voor zelfbouw, gemaakt van natuurlijk materiaal en isoleren warmte. Er zijn veel opties mogelijk bij dit zwembad.

Houten zwembaden

Houten zwembaden bij Bodyfit Pools

Er zijn heel veel soorten zwembaden en de mogelijkheden zijn ongekend. Bodyfit Pools zijn al jaren gespecialiseerd in bouwen van zwembaden op maatwerk. De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, produceren, bouwen, installeren en ook het onderhouden van het zwembad. Door de expertise die Bodyfit Pools heeft, investeer je in een duurzaam, kwalitatief en innovatief product. Ze bieden je een groot assortiment luxe zwembaden aan om jou het ultieme vakantiegevoel te geven in je eigen huis.

Tuin

Zwembad onderhoud

Een zwembad is voor veel plezier. Moderne zwembaden zijn dan ook zo gebouwd om er zo min mogelijk aan te hoeven doen. Het is wel belangrijk dat je er regelmatig aandacht aan schenkt. Door het goed te onderhouden blijft het niet alleen langer mooi maar het behoudt ook z’n waarde. Je kunt het water schoon houden door bijvoorbeeld een schepnet te kopen of een bodemzuiger. Je kunt je zwembad ook beschermen door een afdekking. Dit kan ondergronds gebouwd worden maar je kan ook een roldeck kopen. Deze werkt net zo goed en kan prima als je niet de ruimte hebt voor een ondergrondse.

Related posts