Kerstpakket bestellen?

Kent u een familie in nood of wilt u simpelweg voor uw eigen familie of vrienden een kerstpakket bestellen? Dan kan dit op onze website! Wij hebben verschillende leuke en grappige kerstpakketten die u kunt bestellen. Wij verzoeken u allemaal eerst goed te kijken naar de producten die wij beschikbaar hebben. Mocht iemand van uw familie of vriendenkring ergens allergisch voor zijn dan zorgen wij voor een vervangend product. Een kerstpakket bestellen voor een bedrijf is natuurlijk ook een optie. Ik heb een bedrijf en wil al mijn werknemers trakteren tijdens.

Kerst op een pakket

Dit is geen probleem. Elk jaar is het voor ons ook een leuke uitdaging om alles in te slaan en op te sturen. Dit is tot nu toe altijd gelukt. We kunnen u niet garanderen dat als er een ongeluk is met de auto dat alle producten heelhuids aankomen, maar dit ook is nog nooit gebeurd.

Wat kan ik allemaal bestellen?

Wilt u een kerstpakket bestellen voor uw bedrijf, familie of vrienden dan bieden wij verschillende soorten pakketten aan. Alle pakketten zijn zo verschillend voor alle mensen, want smaken verschillen uiteraard bij iedereen. Mocht u een pakket binnenkrijgen en deze is niet naar wens? Dan kunt u deze gewoon terug naar ons opsturen. Dit is namelijk geen probleem. Wij kunnen allemaal wel iets terugsturen.

Hoe stuur ik een pakket naar familie?

Zorg ervoor dat als u een kerstpakket bestellen gaat dat het factuuradres niet hetzelfde is als het lever adres. Dit voorkomt dat ze zien hoeveel u voor een pakket heeft besteld. Mocht u een kerstpakket bestellen en uw familie is verhuisd dan nemen wij geen verantwoordelijkheid voor deze fout. Wij gaan ervan uit dat u het juiste adres levert en niet een foutief adres. Zorgt u dus bij het invullen dat u de juiste adresgegevens heeft voordat u een kerstpakket bestellen gaat.