Wonen 

Kiwi planten

De kiwibes, gekweekt uit kiwi planten is de miniversie ter grootte van een druif ,zonder dons die je onderweg kunt eten. kiwibessen is het soort fruit dat bestand is tegen koude temperaturen, dus ook In Nederland zelf te kweken!

 Waar kiwi planten zetten

kiwi planten

(Actinidia arguta) zijn geweldig om te eten en gemakkelijk te kweken! Deze ongediertevrije wijnstokken zijn uitstekend voor het bedekken van muren, hekken, hekjes of priëlen en ze doen het goed in halfschaduw tot volle zon. Lees zeker de instructies die meegeven worden bij de aankoop van deze fruitplant. alleen zo kan je genieten van een optimale oogst die jaarlijks terugkeert. Winterharde Kiwi-wijnstokken groeien snel, dus een ondersteuningssysteem zoals druivenlatwerk, werkt, maar dan in een stevigere versie!

Kiwibessen, je nieuwe fruitsensatie

Hoewel kiwibessen in feite slechts mini-kiwi’s zijn, is de smaak niet hetzelfde. De smaak is complex, zoet en zuur is. Naast dat het heel schattig is,zullen zeker grote gezondheidsvoordelen toevoegen, hoe je ze ook eet, want ze zitten boordevol vitamines, antioxidanten en vezels. Kiwibessen zijn een superfood, vooral de verse! Het is niet nodig om een ​​kiwibes te schillen. Eet ze heel of in salades, net als andere vruchten.

Related posts