Geschenk 

Strandlaken met naam voor kind

Ik vind een strandlaken met naam een ontzettend leuk geschenk voor een kind. Het maakt daarbij helemaal niet uit welke leeftijd een jongen of een meisje heeft. Ik heb weleens een strandlaken met naam gegeven toen een kindje net was geboren. De ouders vonden het superleuk. Je kunt hem dan eventueel bij nood zelfs als omslagdoek gebruiken. Een peuter, een kleuter of een schoolkind vind zo’n laken met eigen naam enorm stoer. Misschien dat ik het iets minder snel als cadeau voor een puber zou kiezen. Of dan alleen de naam in het klein. En dan bijvoorbeeld wel een leuke bijpassende tekst.

Fijn in gebruik

Ik ben zelf echt fan van de strandlakens die je kunt laten bedrukken. Je bent origineel bezig, maar je weet ook zeker dat je een goed strandlaken hebt. Ik vind de kwaliteit echt heel erg goed. Ze zijn lekker dik en je kunt je er goed mee afdrogen. Ik gebruik de strandlakens best vaak, want we nemen ze ook mee naar het zwembad en wij zijn echte waterratten. Ook na een heel aantal keren wassen blijft de kwaliteit heel goed. Als nieuw kan ik zelfs wel zeggen.

Related posts