Toffe plaatsen om een woning te huren

Er zijn in Nederland ontzettend veel leuke plaatsen waar je een woning kunt huren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stad die niet bijzonder groot is, maar wel groot genoeg om alle gemakken en gezelligheid te bieden die je van een stad zou kunnen verwachten? Dat zijn nog eens toffe plaatsen om een woning te gaan huren! We hebben een lijstje van dit soort plaatsen voor je gemaakt, dus bekijk die hieronder meteen! 

Goes 

Dit Zeeuwse stadje is een onontdekte parel op Nederlandse bodem. Je kunt er alles doen wat je hartje begeert en bent bovendien binnen de kortste keren aan het strand van het Veerse meer en de Zeeuwse natuur. Toch ben je door de ligging van deze plaats dichtbij grote plaatsen en kun je bovendien gemakkelijk de snelweg op.  

Hilversum 

Huurwoningen Hilversum worden de afgelopen jaren steeds populairder. Deze plaats staat bekend als thuisbasis voor de Nederlandse media maar heeft daarnaast nog veel meer te bieden. Het ligt precies tussen Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht in en is dan ook zeer goed bereikbaar. 

Vlaardingen 

Een andere plaats waar je niet meteen aan zou denken is Vlaardingen. Hier zijn de huurprijzen nog relatief laag. In het verleden had Vlaardingen ook niet zo’n goede reputatie, maar door de jaren heen is deze plaats uitgegroeid tot een fantastische plek om te wonen. De combinatie van oude en nieuwe architectuur, de Rotterdamse mentaliteit met de rust van een buitenwijk en de centrale ligging maken van Vlaardingen een prima plek om een woning te huren! 

Op zoek naar een plaats die bij je past 

Misschien spreken de voorgenoemde plekken jou heel erg aan, maar wellicht ook niet. We hopen in ieder geval dat je na het lezen van deze blog wat meer inspiratie hebt gekregen om een plaats te vinden die bij je past!