gordijnen tilburgWonen 

Wat komt er kijken bij de aanschaf van gordijnen?

Wanneer je verhuist of een kamer in je huis opnieuw inricht, dan ontkom je er bijna nooit aan: het aanschaffen van nieuwe gordijnen. Veel mensen verkijken zich hoeveel werk hier nog in kan zitten. Als je het echt goed wilt doen natuurlijk. En dat is wel aan te raden, want alleen als je er genoeg aandacht aan besteedt krijg je de gordijnen die echt bij de ruimte in kwestie passen. Nieuwe gordijnen vinden is an sich verder niet moeilijk. Zoek je bijvoorbeeld gordijnen in Tilburg voor je nieuwe huis? Of misschien wel in een van de andere grote Nederlandse steden? Goede aanbieders zijn er genoeg! Meer tijd zul je kwijt zijn aan bepalen voor welk type gordijn je gaat.

Verschillende gordijnsoorten op een rijtje

Er zijn in feite te veel soorten gordijnen om op te noemen. In onderstaand overzicht beperken we ons daarom even tot de belangrijkste soorten: 

• plisségordijnen en rolgordijnen
• transparante gordijnen, ‘inbetweens’ en overgordijnen (van niet of nauwelijks verduisterd tot bijna volledig verduisterend)
• vouwgordijnen
• verschillende uitvoeringen van luxaflex, waaronder lamellen en jaloezieën

Er is geen draaiboek voor welke gordijn bij welke kamer past. Dit hangt af van jouw smaak en de al aanwezige kleuren in jouw kamer.

Related posts