Wat zijn de leukste feestjes?

Verjaardagen, jubileums, vrijgezellenfeesten, trouwerijen, afstudeerborrels, huisfeesten, festivals, clubavonden en ga zo maar door. Wel hebben zoveel verschillende redenen om feest te vieren. Feest vieren mag en dat moet zeker gebeuren, maar tussen al die feesten he: wat is jouw favoriete feesten? We beschrijven hieronder de voordelen en nadelen van een paar feestjes.

Verjaardagen

Je raad het wel, het voordeel is natuurlijk het krijgen van cadeaus en geld. Je kan overladen worden met leuke cadeautjes en daar ben je super blij mee. Het grote nadeel: je moet alles regelen. Wat een werk he, iedereen eten en drinken geven. Steeds maar weer koffie halen of taart aansnijden. Geniet je er nog wel van, wordt er dan gevraagd terwijl jij heen en weer aan het rennen bent? Voor de slimme mensen onder ons, vier het lekker in een café of maak een tafel waar zelfbediening op staat. Wel zo makkelijk

Kerst

Eten, heel veel eten, dat is het grote voordeel van kerst. Lekker uit eten of allemaal zelf een gerechtje maken. Samen met de hele familie heb je bergen met eten en prop jij je helemaal vol. Ook leuk om met een leuke kersttrui aan te komen of zelf kan je een online shirt bedrukken, zo ben jij helemaal klaar voor de kerstsferen.

Clubavonden

Ja wat is hier het voordeel van? Misschien het bier of misschien wel de lekkere hitjes die de DJ door de speakers pompt. Uitgaan met vrienden kan erg leuk zijn, misschien wel te leuk en wordt je de volgende ochtend wakker met een enorme kater. Tsja dat nadeel moet je dan maar voor lief nemen.

Vrijdagmiddagborrels

Ja eindelijk weekend! Lekker zeg, nog even een paar biertjes met je collega’s en je werkweek zit er weer op. Genieten van het weekend, nadeel dat het weekend dan weer zo kort is!