Wat zit er allemaal in jouw tas?

Waarschijnlijk ken je het wel. Je zoekt je sleutels of je lippenstift en je weet zeker dat het in je tas zit. Alleen kan je het maar niet vinden. Opnieuw steek je je hand in de tas en vervolgens kom je naar boven met een mini paraplu die je nog in tas had van vorige winter. Tsja herkenbaar, we dragen allemaal veel spullen bij ons en dat blijft zich maar opstapelen. Totdat je tas bijna ontploft en het wel een grabbeldoos lijkt elke keer als er weer wat uit wilt pakken. Je weet nooit wat de prijs is. We geven je wat idee├źn om je tas netjes gestructureerd en niet zo propvol te houden.

Je tas legen

Gooi 1x in de week je tas helemaal leeg. Wat zit er allemaal in je tas, misschien wel spullen die je afgelopen week helemaal niet hebt gebruikt. Misschien een idee om die spullen er lekker uit te laten, zodat je ze niet meer hoeft mee te sjouwen voortaan. Scheelt je weer een hoop frustratie

Een dunne portemonnee

Koop een grid wallet, dat is een portemonnee waar je al je pasjes in kan doen en die toch heel dun blijft. We hebben bijna nergens meer contact geld nodig en je kan zelfs bijna overal met je telefoon betalen. Nergens voor nodig om al die zware 1 en 2 euro munten mee te nemen.

Koop een tas met vakjes

Als je een tas koopt met meerdere compartimenten dan is het veel makkelijk om je spullen gestructureerd te houden. Er zijn heel veel leuke tassen te vinden online die wat groter van formaat zijn en heel erg style vol. Je sleutels gaan in het ene vakje en je lippenbalsem in het vakje waar al je make-up zit. Super simpel, maar het geeft je wel even net dat geluk dat je voortaan niet meer als een gek hoeft te zoeken in die eindeloze grabbelton van je.