Zelf geboortekaartje ontwerpen

Een vriendin van mij vertelde dat zij en haar man in blijde verwachting waren. Haar wens was zelf geboortekaartje ontwerpen. Ze vroeg mij wel om hulp Omdat er met de komst van een kleine heel veel geregeld moet worden gaf ze mij een briefje met daarop de website van www.kissgeboortekaartjes.nl. Ze vroeg of ik een keertje wilde kijken naar wat de mogelijkheden waren. We maakte een afspraak dat bij haar volgende bezoek we samen met haar man erbij een eerste ontwerp konden maken.

Staan of liggend met een eigen originele tekst

Toen ik zo voor de eerste keer op de website keek was ik blij verrast met wat er allemaal mogelijk was. Een staande of liggende kaart wat voor lettertype kleur en vorm enz. Zelf geboortekaartje ontwerpen dat werd nog moeilijk met zoveel leuke ideeën en inspiratie. Toch zijn we er met zijn drieën uitgekomen. We konden een ruime tijd van te voren al een proefdruk laten maken om te zien of we helemaal tevreden waren. Toen het eenmaal zover was werden de geboortekaartjes met hun eigen originele tekst keurig netjes op tijd thuisbezorgd. Een hele leuke en vooral positieve ervaring.